Tapahtumat

Tiedotamme tapahtumista, jäsenille tarkoitetuista kuvakilpailuista ja näyttelyistä täällä sekä kerhon Facebook-sivuilla

Tulevat tapahtumat

Tule ja ilmottaudu mukaan kuvaajaksi Linnanvirta -tapahtumaan! 

Kamerakerho haluaa olla jälleen mukana Linnanvirta tapahtuman kanssa ja etsimme innokaita valokuvaajia tapahtumaan. Kuvaa pieni osa tai kerralla enemmän. Kerro meille mukana olostasi kerho@kajaaninkamerakerho.fi 


Vuoden 2024 vuosikokous

Paikka: Kajaanin Kamerakerhon kerhotila, Kirkkokatu 23A, 87100 Kajaani
Aika: 13.3.2024 kello 18.00

Kokouksen työjärjestys


Tapahtumakalenteri

Lisäämme tärkeimmistä tapahtumista myös tiedon kerhon jaettuun kalenteriin sen lisäksi että muistutamme niistä uutiskirjeellä.

Kerhoillat on lisätty valmiiksi kalenteriin.

Menneet tapahtumat

Kajaanin kamerakerhon vuosikuvakilpailu

Kajaanin Kamerakerho järjestää kerhon jäsenille vuosikuvakilpailun. 100-vuotiaan Suomen kunniaksi teemana on yleisesti Suomi ja suomalaisuus. Vuosikuvakilpailun raatina toimii Oulun kameraseuran jäsenistöstä koottu raati.

Oleelliset tiedot:

Voit myös toimittaa kuvat lokakuun kerhoillassa muistitikulla. Lähetä siis kuvasi kerhon sähköpostiin kerho@kajaaninkamerakerho.fi ja tehdään tästä yhdessä taas vuotuinen perinne!

Kajaanin Kamerakerhon kevätretki

Kajaanin Kamerakerho järjestää kevätretken Suomussalmen Variskönkäälle 20.5.2017. Otamme ilmoittautumisia vastaan. Retkeä varten vuokraamme minibussin, joten ilmoittautumiset tehdään sitovana (peruminen viimeistään 3 viikkoa ennen kevätretken ajakohtaa). Retkelle osallistuminen maksaa 25 € jolla katamme retken kulut sekä järjestämme retkievästä.

Ilmoittaudu retkelle täyttämällä ilmoittautumislomake. Voit ilmoittautua retkelle myös kerhoilloissamme. Ilmoitamme jäsenille tarkemmin retken yksityiskohdista.

Helmikuun kerhoilta ja kevätkokous

Helmikuun kerhoiltaan on tulossa niin kiinnostavaa sisältöä, että kevätkokous järjestetään jo ennen kokousta kello 17:30, jotta ilta ei veny liian pitkäksi. Toivomme tottakai, että kaikki kerhoiltaan tulevat jäsenemme osallistuvat myös kevätkokoukseen, mutta viimeistään 18:30 kannattaa olla paikalla. Illan vieraaksi saapuu ainakin kaksi puhujaa Kajaanin Planeetta yhdistyksestä jakamaan vinkkejä ja keskustelemaan tähtien kuvaamisesta. Kuukauden kuva kisan aiheena Jälki/jäljet.

Kevätkokouksen asialista

Pekka Agarth esittelee uusimman näyttelynsä kerholaisille

Tiistaina 17.1. kello 17:00 alkaen Pekka Agarth esittelee Kajaanin Kamerakerholaisille uusimman yhteisnäyttelynsä "Vähän – Less" jossa kuvia on Pekalta itseltään sekä Teijo Määttäseltä ja Miska Puumalalta. Kaikki kerholaiset ovat tervetulleita katsomaan näyttelyn Pekan taustoittamana.

Osallistu Suomen Kameraseurojen liiton näyttelyihin ja kilpailuihin

Suomen Kameraseurojen liiton vuosinäyttely

Kajaanin Kamerakerhon jäsenenä voit osallistua  Suomen Kameraseurojen liiton vuosinäyttelyyn jonka tänä vuonna järjestää Turun Kamerat ry. Osallistuminen on auki vielä tammikuun loppuun saakka.

Turun Kamerat ry järjestää SKsL:n perinteisen vuosinäyttelyn Turussa 1.4.-30.4.2017. Näyttelypaikkana on upea Turun uusi pääkirjasto. Alla on ennakkotietoa näyttelyyn osallistumisesta sekä viikonlopun ohjelmasta. Toivomme aktiivista osallistumista kaikenlaisilla valokuvilla, valituista kuvista koostetaan lisäksi erillinen näyttelyosio teemalla SUOMI KUVINA.

Osallistumismaksu on 4 €/teos. Näyttelyn avajaispäivänä alle 30 vuotiaan kuvamaksu on 2 €/teos.

Lue lisätiedot ja osallisty näyttelyyn

Pohjoismainen valokuvamestaruuskilpailu

Pohjoismainen Valokuvausliitto – Nordiska Förbundet för Fotografi (NFFF) – kutsuu myös Suomen Kameraseurojen Liittoon kuuluvien seurojen jäseniä osallistumaan Pohjoismaiseen valokuvamestaruuskilpailuun 2017.

Kilpailu tullaan jatkossa järjestämään vuosittain eri pohjoismaisten kameraseurojen liittojen toimesta. 1. Pohjoismaisen valokuvamestaruuskilpailun järjestelyistä vastaa Suomi.

Osallistumismaksu on 10 € yhdeltä sarjalta ja 15 € kumpaankin sarjaan osallistuttaessa. Osallistumismaksu suoritetaan PayPal’illa kuvien lataamisen yhteydessä.

Lue lisätiedot ja osallistu näyttelyyn

Kajaanin Kamerakerhon uusi sivusto julkaistu

Käyttämämme Googlen G Suite palvelu uudistui kotisivujen tekemisen osalta ja toteutimme uuden sivustomme Googlen palvelun päälle. Vielä on paljon työtä tehtävänä, mutta sivusto on jo löytänyt alustavan muotonsa.

Samalla pyrimme hyödyntämään tätä yhdistyksille ilmaista palvelua laajemmin jäsentoiminnassamme ja luomme kaikille jäsenillemme omat G Suite tunnukset. Tunnuksista on jäsenillemme varmasti iloa, sillä tunnuksilla saatte 30 Gt ilmaista verkkolevytilaa esimerkiksi varmuuskopioille ja Google Photos palveluun saa suurikokoisia JPG kuvia ladattua rajattomasti tunnuksilla. Lisäksi tulemme lisäämään jatkossa jäsenien sisäisen keskustelualueen jonne voi osallistua samoilla tunnuksilla.