Koulutukset

Tulevat koulutukset


  • Osa 1: Lightroom perusteet 29.9.2019 10:00 – 15:00
  • Osa 2: Lightroom edistynyt kuvankäsittely 6.10.2019 10:00 – 15:00

Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja on hyvin rajallisesti

Omistatko järjestelmäkameran, mutta et ole oikein päässyt sen säätöjen kanssa sinuiksi? Haluaisitko oppia ottamaan parempia kuvia kamerallasi? Nyt siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun Arto Mäkelä järjestää kaksipäiväisen digijärkkärikoulun Kajaanin Kamerakerholla. lokakuussa.

Ilmoittaudu heti, sillä paikkoja on rajallisesti

Menneet koulutukset

Aiemmin järjestämämme koulutukset. Jos joku koulutuksista kiinnostaa erityisesti, laita meille viestiä ja pyrimme järjestämään suosituimpia koulutuksia uudestaan kysynnän mukaan.

  • Pimiötyöskentelyn perusteet 8.4. – 9.4.2016
  • Adobe Photoshop Lightroom käytön perusteet 23.4.2016

Filmikuvaus- ja pimiökurssi (pidetty)

La 14.4. – su 15.4.2018 ja la 28.4. – su 29.4.2018 Kajaanin Kamerakerholla

Kajaanin Kamerakerho järjestää keväällä 2018 kahden viikonlopun mittaisen kurssin filmikuvauksesta ja pimiötyöskentelystä kiinnostuneille. Kurssin kouluttajana toimii pitkän linjan valokuvauksen ammattilainen ja vihkiytynyt filmi- ja pimiöharrastaja Reijo Haukia.

Lightroom perusteet – Kuvakirjasto järjestykseen ja kuvien laadukas muokkaus 21.5.2017(pidetty)

Ovatko kuvasi tietokoneen levyllä vähän missä sattuu? Haluaisitko osata muokata kuvistasi parempia ja tekemään sen tehokkaasti? Adobe Photoshop Lightroom on yksi parhaista olemassa olevista työkaluista valokuvakirjaston organisointiin ja tehokkaaseen muokkaukseen. Kurssilla käymme läpi ohjelman käytön aivan kuvien tuonnista lähtien eikä edeltävää kokemusta ohjelmasta tarvitse olla, opit kaiken tarvittavan yhden päivän aikana.

Digijärkkärikoulu – Digitaalinen järjestelmäkamera tutuksi 6.5. – 7.5.2017 (pidetty)

Omistatko järjestelmäkameran, mutta et ole oikein päässyt sen säätöjen kanssa sinuiksi? Haluaisitko oppia ottamaan parempia kuvia kamerallasi? Nyt siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun Reijo Haukia järjestää kaksipäiväisen digijärkkärikoulun Kajaanin Kamerakerholla. Kurssin aikana opit käyttämään järjestelmäkameraasi paremmin sekä ottamaan kamerallasi parempia kuvia.