Koulutukset

Tulevat koulutukset


Menneet koulutukset

Aiemmin järjestämämme koulutukset. Jos joku koulutuksista kiinnostaa erityisesti, laita meille viestiä ja pyrimme järjestämään suosituimpia koulutuksia uudestaan kysynnän mukaan.

Kaksiosainen Lightroom koulutus 29.9.2019 ja 6.10.2019

Digijärkkärikoulu – Digitaalinen järjestelmäkamera tutuksi 18.10. – 20.10.2019

Omistatko järjestelmäkameran, mutta et ole oikein päässyt sen säätöjen kanssa sinuiksi? Haluaisitko oppia ottamaan parempia kuvia kamerallasi? Nyt siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun Arto Mäkelä järjestää kaksipäiväisen digijärkkärikoulun Kajaanin Kamerakerholla. lokakuussa.

Filmikuvaus- ja pimiökurssi (pidetty)

La 14.4. – su 15.4.2018 ja la 28.4. – su 29.4.2018 Kajaanin Kamerakerholla

Kajaanin Kamerakerho järjestää keväällä 2018 kahden viikonlopun mittaisen kurssin filmikuvauksesta ja pimiötyöskentelystä kiinnostuneille. Kurssin kouluttajana toimii pitkän linjan valokuvauksen ammattilainen ja vihkiytynyt filmi- ja pimiöharrastaja Reijo Haukia.

Lightroom perusteet – Kuvakirjasto järjestykseen ja kuvien laadukas muokkaus 21.5.2017(pidetty)

Ovatko kuvasi tietokoneen levyllä vähän missä sattuu? Haluaisitko osata muokata kuvistasi parempia ja tekemään sen tehokkaasti? Adobe Photoshop Lightroom on yksi parhaista olemassa olevista työkaluista valokuvakirjaston organisointiin ja tehokkaaseen muokkaukseen. Kurssilla käymme läpi ohjelman käytön aivan kuvien tuonnista lähtien eikä edeltävää kokemusta ohjelmasta tarvitse olla, opit kaiken tarvittavan yhden päivän aikana.

Digijärkkärikoulu – Digitaalinen järjestelmäkamera tutuksi 6.5. – 7.5.2017 (pidetty)

Omistatko järjestelmäkameran, mutta et ole oikein päässyt sen säätöjen kanssa sinuiksi? Haluaisitko oppia ottamaan parempia kuvia kamerallasi? Nyt siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun Reijo Haukia järjestää kaksipäiväisen digijärkkärikoulun Kajaanin Kamerakerholla. Kurssin aikana opit käyttämään järjestelmäkameraasi paremmin sekä ottamaan kamerallasi parempia kuvia.