Valokuvastudio

Kajaanin Kamerakerhon jäsenenä voit vuokrata Kajaanin Kamerakerhon studiotiloja edullisesti

Valokuvastudio Kajaanin keskustassa

Studiotilat ovat kaikkien Kajaanin Kamerakerhon jäsenten käytettävissä 10 € päivävuokraa vastaan. Valokuvausstudiolla meillä on kaksi Elinchromen studiosalamaa, hieman iäkkäitä kuumia valoja sekä taustakangas telineineen jäsenien käytettävissä ja näitä on samaa vuokraa vastaan myös mahdollista lainata.

Valokuvastudion ja salamoiden varaukset toivotaan tehtäväksi kerhon varauskalenteriin omilla jäsentunnuksilla tai kerholta löytyvään varausvihkoon hyvissä ajoin.

Mikäli käytät paljon studiotiloja, voit liittyä myös aktiivijäseneksi, jolloin saat 20 € kuukausittaista aktiivijäsenmaksua vastaan käyttää valokuvastudiota sekä pimiötämme ilman erillistä päivävuokraa ja saat oman avaimen studiolle 40 € panttimaksua vastaan.

Liity jäseneksi ja pääset käyttämään tuota pikaa kuvaamaan studiossa.

Haluatko tutustua studioon ennen liittymistä

Mikäli et ole vielä Kajaanin Kamerakerhon jäsen ja haluaisit käydä tutustumassa studiotiloihimme ennen liittymistä jäseneksi, voit tulla johonkin kerhoilloistamme tutustumaan toimintaan ja esittelemme sinulle samalla kerhon studion ja muut tilat. Ota yhteyttä jos et pääse kerhoiltaan ja haluaisit, että joku hallituksen jäsenistä käy esittelemässä studiotilat jonain muuna ajankohtana.

Kuinka valokuvastudiolle pääsee

Kerromme kaikille jäsenillemme kuinka kerhotiloihin pääsee ilman, että joku käy avaamassa oven. Mikäli olet jo jäsen, etkä tiedä kuinka kerhotilaan pääsee, ota yhteyttä ja annamme tarvittavat tiedot.

Varauskalenteri

Studion varauskalenteriin voi tehdä varauksia henkilökohtaisella kerhon sähköpostiosoitteella.

Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia käytössä, ota yhteyttä.