Lightroom perusteet

Kuvakirjaston organisointi ja kuvien laadukas muokkaus Lightroom ohjelmassa – Kaikki tarvittava yhdessä päivässä

Lightroom perusteet

Kuvakirjasto järjestykseen ja kuvien laadukas muokkaus 21.5.2017 09:00 – 16:00

Ovatko kuvasi tietokoneen levyllä vähän missä sattuu? Haluaisitko osata muokata kuvistasi parempia ja tekemään sen tehokkaasti? Adobe Photoshop Lightroom on yksi parhaista olemassa olevista työkaluista valokuvakirjaston organisointiin ja tehokkaaseen muokkaukseen. Kurssilla käymme läpi ohjelman käytön aivan kuvien tuonnista lähtien eikä edeltävää kokemusta ohjelmasta tarvitse olla, opit kaiken tarvittavan yhden päivän aikana.

Kurssi on yksipäiväinen ja päivän aikana tuomme ensin omia kuviamme ohjelmaan, jonka jälkeen opettelemme miten isommankin kuvakirjaston saa pidettyä hyvin järjesteltynä ohjelmassa. Samalla käymme ohjelmiston näkymät ja eri työkalut läpi. Tämän jälkeen ryhdymme muokkaamaan omia kuviamme. Käymme kurssin aikana kaikki muokkaustyökalut läpi ja opettelemme tekemään kuvista laadukkaita muokkauksia.

Kurssilla täytyy olla oma kannettava tietokone mukana, johon valmiiksi asennettuna Adobe Photoshop Lightroom-ohjelmiston mikä tahansa versio. Voit ladata ohjelman koeversion täältä ja kokeiluaikaa pitää olla vielä kurssille tullessa jäljellä. Aikaisempaa kokemusta ohjelmasta ei vaadita, mutta kurssi soveltuu myös ohjelmaa jo käyttäneille henkilöille jotka haluavat syventää osaamistaan.

Osallistuminen kurssille

Kurssipäivä: Lauantai 21.5.2017 09:00-16:00

Paikka: Kajaanin Kamerakerho (Kirkkokatu 23 A, Kajaani)

Hinta: 30 €, Kajaanin Kamerakerhon jäseniltä 15 €

Jäseneksi liittyminen

Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta ja haluat päästä tähän ja muihin koulutuksiimme alennettuun hintaan, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Liittyminen jäseneksi maksaa koulutuksen yhteydessä liittymismaksun 10 € ja jäsenmaksun 40 € ja saat jäsenyyden edut välittömästi käyttöösi sekä tämän koulutuksen alennettuun 15 € hintaan.

Kannattaa ilmoittautua nopeasti. Kurssilla on rajallisesti paikkoja.