Mustavalkokuvauksen perusteet


La 23.9. ja Su 1.10. klo 10-16 Kajaanin Kamerakerholla

Kurssilaisilta edellytetään toimivaa kinofilmikoon kameraa, sillä ensimmäisenä kurssipäivänä lähdemme teoriajakson jälkeen kuvausretkelle. Toisena päivänä kehitämme ottamamme kuvat. Kurssin aikana jokainen osallistuja pääsee myös kokeilemaan perinteistä pimiömenetelmää ja kehittämään yhden tai kaksi kuvaa.

Kurssille otetaan vähintään neljä, enintään kuusi opiskelijaa. Kurssimaksun lisäksi veloitamme materiaalimaksun, noin 45€, joka sisältää filmin, 24x30cm:n paperia ja kemiat. Varsinkin kemiaa tulee olemaan reippaasti yli tarpeen, joten niitä voi sitten myöhemmin hyödyntää omaan tahtiin. 

Älä unohda ilmoittautua hyvissä ajoin ja varmistaa paikkasi kurssilla! Ilmoittautumiset viimeistään 13.9.

Kouluttajasta

Reijo Haukia on ammattivalokuvaaja ja valokuvauksen opettaja joka on aloittanut uransa valokuvaajana jo vuonna 1986. Hän on valmistunut valokuvaajaksi Visuaaliviestinnän Instituutista vuonna 2001.

Reijo on toiminut Kajaanin kaupunginteatterin valokuvaajana 10 vuotta tehden koko ajan myös omaa taiteellista kuvausta, lehtitöitä, mainoksia kuin myös muotokuvaa, häitä ja hautajaisia. Hänen töitään on ollut mukana kymmenissä näytteilyissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tätä nykyään Reijo myös opettaa valokuvausta useissa eri oppilaitoksissa.

Haluatko lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä tai mitä tahansa muuta asiaa, ota yhtettä ja autamme mielellämme.

"Kävin Reijo Haukian mustavalkovalokuvauksen kurssin vuonna 2013, koska satuin omistamaan vanhan Zenit-neuvostokameran ja aihe kiinnosti. En ajatellut miten iso vaikutus kurssilla olisi kaikkeen valokuvaamiseen ja kuinka paljon se minua valokuvaajana kehittäisi."

– Miska Närhi, Kajaanin Kamerakerhon hallituksen varapuheenjohtaja

Jäseneksi liittyminen

Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta ja haluat päästä muihin koulutuksiimme alennettuun hintaan, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Liittyminen jäseneksi ei maksa koulutuksen yhteydessä mitään (normaalisti liittymismaksu 10 €, jäsenmaksu 40 €) ja saat muut jäsenyyden edut välittömästi käyttöösi.

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä vain liittyväsi kurssin yhteydessä jäseneksi.