Digijärkkärikoulu

Digitaalinen järjestelmäkamera tutuksi – Kaksipäiväinen koulutus Kajaanin Kamerakerholla

Digijärkkärikoulu

Digitaalinen järjestelmäkamera tutuksi – La 6.5. 10:00-16:00 ja Su 7.5. 10:00-16:00

Omistatko järjestelmäkameran, mutta et ole oikein päässyt sen säätöjen kanssa sinuiksi? Haluaisitko oppia ottamaan parempia kuvia kamerallasi? Nyt siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun Reijo Haukia järjestää kaksipäiväisen digijärkkärikoulun Kajaanin Kamerakerholla. Kurssin aikana opit käyttämään järjestelmäkameraasi paremmin sekä ottamaan kamerallasi parempia kuvia.

Ensimmäisen päivän aikana käymme läpi kamerasi tärkeimmät ominaisuudet kameran merkistä ja mallista riippumatta. Kun olemme käyneet hieman teoriaa läpi, lähdemme ottamaan kuvia ja opettelemme kuvatessa lisää. Sinulla on koko ajan mahdollisuus kysyä neuvoja ja käymme vallitsevan kuvaustilanteen mukaan neuvomassa ja näyttämässä miten pääset haluamaasi lopputulokseen.

Toisena päivänä kertaamme ensimmäisen päivän opit sekä kuvaamme lisää ryhmässä. Tämän jälkeen kokoonnumme katsomaan otettuja kuvia ja opettelemme tulkitsemaan kuvasta miten se on otettu ja miten sitä voisi vielä parantaa entisestään. Näin voit jatkossa omia kuvia katsomalla ja analysoimalla kehittyä paremmaksi kuvaajaksi.

Reijo Haukia on toiminut ammattivalokuvaajana jo kolmen vuosikymmenen ajalta. Reijolla on huomattava kokemus myös valokuvauksen opettamisesta kaiken tasoisille valokuvaajille, joten tässä on hyvä tilaisuus päästä valokuvausharrastuksen alkuun taitavan opettajan avustamana.


Kurssille voi osallistua minkä tahansa kameran kanssa jonka kuva-asetuksiin voi vaikuttaa.

Osallistuminen kurssille

Kurssipäivät: Lauantai 6.5. 10:00-16:00 ja sunnuntai 7.5. 10:00-16:00

Paikka: Kajaanin Kamerakerho (Kirkkokatu 23 A, Kajaani)

Hinta: 50 €, Kajaanin Kamerakerhon jäsenille ilmainen

Kurssi on Kajaanin Kamerakerhon jäsenille ilmainen

Jäseneksi liittyminen

Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta ja haluat päästä muihin koulutuksiimme alennettuun hintaan, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.

Liittyminen jäseneksi ei maksa koulutuksen yhteydessä mitään (normaalisti liittymismaksu 10 €, jäsenmaksu 40 €) ja saat muut jäsenyyden edut välittömästi käyttöösi.

Voit valita ilmoittautumisen yhteydessä vain liittyväsi kurssin yhteydessä jäseneksi.

Kannattaa ilmoittautua nopeasti. Kurssilla on rajallisesti paikkoja.