Lightroom koulutus 2023

Lightroom koulutus 18.11.2023 kello 10:00 – 16:00

Tuntuuko kuvien käsittely liian työläältä ja se jää aina tekemättä? Lightroom on uuden sukupolven työkalu valokuvaajille jotka arvostavat omaa aikaansa. Kurssilla käymme läpi Lightroomin mahdollisuudet kuvakirjaston hallintaan ja ennen kaikkea tehokkaaseen kuvien muokkaamiseen.

Samalla tutustumme Lightroomin uusien versioiden tuomiin uudistuksiin kuten tehokkaisiin tekoälyn ohjaamiin maskityökaluihin sekä vilkaisemme samaan perheeseen kuuluvan Photoshopin sisälle mitä mahdollisuuksia uudet generatiiviset tekoälytoiminnot siellä valokuvaajalle voivat tarjota.

Kurssi on yksipäiväinen ja osallistujien lähtötasosta riippuen aloitamme tuomalla ensin omia kuviamme ohjelmaan, jonka jälkeen opettelemme miten kuvakirjaston saa pidettyä hyvin järjestyksessä. Samalla käymme ohjelmiston näkymät ja eri työkalut läpi. Mikäli kaikille Lightroom on jo tuttu, voidaan tämä vaihe jättää välistä. Tämän jälkeen alamme muokkaamaan omia kuviamme, ja käymme esimerkkien avulla läpi eri toiminnot. Saat opastusta ja vinkkejä kuvankäsittelyyn sekä ehdotuksia miten eri tyyppisiä kuvia kannattaa käsitellä. Lisäksi perehdymme päivitysten tuomiin uusiin toimintoihin sekä opettelemme käsittelemään isojakin kuvamääriä tehokkaasti.

Kurssilla täytyy olla oma kannettava tietokone mukana, johon valmiiksi asennettuna Adobe Photoshop Lightroom-ohjelmisto. Voit ladata ohjelman koeversion täältä ja kokeiluaikaa pitää olla vielä kurssille tullessa jäljellä. Aikaisempaa kokemusta ohjelmasta ei vaadita, mutta kurssia voidaan soveltaa sen mukaan mikä on osallistujien lähtötaso.

Koulutukseen on ensimmäistä kertaa mahdollista osallistua myös etänä!

Osallistuminen kurssille

Aika: Lauantai 18.11.2023 10:00 – 16:00

Paikka: Kajaanin Kamerakerho (Kirkkokatu 23 A, Kajaani) tai etänä Zoomin välityksellä

Hinta: 30 €, Kajaanin Kamerakerhon jäseniltä 15 €, aktiivijäsenille ilmainen

Jäseneksi liittyminen

Jos olet kiinnostunut valokuvauksesta ja haluat päästä tähän ja muihin koulutuksiimme alennettuun hintaan, voit liittyä jäseneksi sivuiltamme.

Liittyminen jäseneksi maksaa koulutuksen yhteydessä liittymismaksun 10 € ja jäsenmaksun 40 € ja saat jäsenyyden edut välittömästi käyttöösi sekä tämän koulutuksen alennettuun 15 € hintaan.